Saturday 23 January 2016

        Для  чого вивчати англійську мову?




     Вивчення англійської – на сьогодні актуальне для багатьох українців питання.  Уміння вільно спілкуватися англійською все частіше вказується роботодавцями як одна з основних вимог при прийомі на роботу, володіння англійською необхідно програмістам і IT-фахівцям, нарешті, навіть базові знання розмовної англійської істотно полегшують життя і тим, хто часто подорожує світом, і тим, хто зрідка відправляється у відрядження за кордон.


1) Це потужне тренування пам'яті (у будь-якому віці), тож якщо займатися цим із дитинства, проблем із успішністю з будь-яких інших предметів буде менше.

2) Це спілкування. Мова існує для того, щоб ми могли виражати свої думки. А цьому також треба вчитися, тож вивчаючи закони іншої мови, ви будете краще розуміти і універсальні мовні правила. Люди, що знають не лише рідну мову, зазвичай грамотніші.

3) Це пізнання світу. Мова - душа народу, шлях до глибшого розуміння людей. А англійська мова - це вже не лише надбання певного народу, а цілого світу. Тобто знайти спільну мову з іноземцем можна - і ця мова  буде англійська.

4) Це перспективи. Дивитесь у майбутнє? Тоді вивчайте англійську. Тут зайві слова не потрібні.

5) Це успішність у школі та поза нею.

6)  Книжки, пісні, фільми, подорожі за кордон, знайомство із іншими культурами, розвиток логічного мислення, зв'язного мовлення, можливість подаватися на гранти та стипендії у закордонні навчальні заклади чи брати участь у культурних обмінах між студентами та учнями шкіл і так далі.

Та й зрештою, вчити англійську мову приємно і справді цікаво!

No comments:

Post a Comment

Note: only a member of this blog may post a comment.