Thursday 28 January 2016

Чим більше слухаєш, тим краще розумієш
      Чому потрібно використовувати пісні для вивчення англійської мови?      

1. Це дійсно працює. Існує багато наукових доказів, які  свідчать про те, що  музика може допомогти учням іноземної мови оволодіти граматикою, збільшити  словниковий запас і поліпшити правопис. Існує так званий "Ефект Моцарта", концепція ,яка свідчить, що прослуховування класичної музичної підвищує продуктивність розумових завдань, таких як навчання.



2. Жива, розмовна мова. Пісні і музика майже завжди містять багато корисної лексики, фраз і виразів. А оскільки цільовою аудиторією є носії мови, пісні і музика включають живу розмовну мову. Мова, що використовується в піснях, є  насправді корисною й ефективною, якщо ви вибираєте правильну музику.
3. Ознайомлення зі звуками англійської мови. Слухання англомовних пісень також дозволить Вам зосередитися на вимові і розумінні англійської мови, її ритму і тону.
4. Спонукання англійської мови«застрягнути» у вашій голові. Багато зі слів і звукових моделей у пісні повторюються, і це змушує їх застрявати у голові слухача. Ви, напевно, не раз помічали це. Музика має дивну здатність застрявати у нас в головах. Мелодії та пісні часто проникають у наші думки і звучать знову і знову в нашій свідомості. Все це допомагає вивчити англійську мову через пісні, оскільки ви легко запам'ятовуєте  слова і фрази. Насправді, після короткого періоду часу ви зрозумієте,що викинути з голови і забути рядки з пісні є майже неможливим .
5. Емоційність пісень. Наш зв’язок  з музикою є  глибоким, потужним і дуже корисним. Це ключ, який відкриває наші емоції, впливає на наш настрій і покращує наше психічне і фізичне благополуччя. Коли ж пісня є емоційною, то, звичайно, її легше запам'ятати.
6. Музика – хороша звичка. Одна з причин, чому люди вважають вивчення мови важким є те,що  вони часто не знаходять вільної хвилинки  в день, яку б могли присвятити навчанню. Але коли ви вивчаєте англійську мову через пісні, вам не потрібно виділяти занадто багато часу, тому що ви можете взяти музику з собою куди завгодно. Англійські пісні можуть звучати в машині, на кухні і в душі. І, вибираючи музику, яка подобається, ви можете слухати улюблену композицію знову і знову, і вам не набридне.
7. Музика вчить вас англійської культури. Музика дає уявлення про англійську культуру і те, як англійці говорять, думають і відчувають. Знайомство з популярними піснями і виконавцями дає вам тему для обговорення з вашими англомовними друзями.

Слухайте англійські пісні щодня, і ви скоро будете здивовані тим, як багато слів англійської мови ви можете оволодіти з відносною легкістю.

Enjoy the music!!!




Першоджерело:http://polyglot.org.ua/Novini/CHim-bil-she-sluhaesh-tim-krasche-rozumiesh

No comments:

Post a Comment

Note: only a member of this blog may post a comment.