Saturday 22 October 2016


Дружба з англійським починається в ранньому дитячому віці!

Картинки по запросу teaching english for the young learners"Для опанування мови більш важливою є вільна допитливість, ніж грізна необхідність." (Аврелій Августин)
Починати вивчати іноземну мову потрібно з дитинства. На думку фахівців, подібні заняття необхідні дітям через ряд причин. Так, раннє знайомство з англійською підготує дитину до вивчення мовних тонкощів у майбутньому. Крім того, ненав’язливе навчання мови сприяє розвитку у дітей пам’яті, логіки, образного мислення та творчих здібностей.
Зі слів британського психолога Тоні Бьюзена „малюк має феноменальні здібності”. Він вивчає мову набагато швидше ніж доросла людина. Близько 50% наших здібностей розвивається на протязі перших п`яти років. 
Це означає, що на протязі перших років життя дитини формуються основні структури, необхідні для навчання. Все інше, що людина пізнає в подальшому житті, буде будуватися на цьому фундаменті. Крім цього, в перші роки дитина здатна засвоювати фантастичний об’єм інформації. Весь подальший процес навчання буде будуватися навколо цього ядра. Кожна дитина – це потенційний геній, але здібності потрібно розвивати з перших років життя. Мозок дитини здатний сортувати та засвоювати інформацію втричі швидше ніж мозок дорослої людини.
Важливо також враховувати, що діти  з легкістю сприймають і засвоюють фонетичні та граматичні конструкції англійської мови, здатні запам’ятовувати навіть більше інформації, ніж дорослі люди. Головне, в якій формі подається матеріал і як саме проходить процес навчання.
Картинки по запросу enjoy learning englishНайефективнішими методиками навчання для маленьких є ті, що проходять в захоплюючій ігровій формі.Під час гри-навчання слід використовувати мультфільми, оповідання, пісеньки, лічилки, вірші, рухливі ігри, змагання, веселі конкурси. У процесі навчання дітей можуть також зацікавити і захопити книжки-розмальовки, яскраві картинки, кубики, різнокольорові олівці, фломастери та папір, а також фарби та іграшки.
Шановні батьки! Щоб Ваша дитина із задоволенням відкривала світ іноземної мови, повторюйте разом із нею вивчені на уроці слова та вирази у вигляді гри. Нехай дитина буде Вашим учителем (якщо Ви недостатньо знаєте англійську або взагалі не володієте нею). Грайте у ті ігри, які були на занятті. Розповідайте дитині, наскільки важливим є вивчення англійської мови людині майже будь-якої професії.

No comments:

Post a Comment

Note: only a member of this blog may post a comment.